Politica 25 Mai 2016 12:06
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut marti ca triada Dragnea-Ponta-Tariceanu va transforma Romania intr-un ''Hexi Pharma la nivel national'' daca va reusi sa isi duca la indeplinire planurile-demiterea Guvernului, suspendarea presedintelui Klaus Iohannis si ''diluarea'' luptei anticoruptie.

Ea a afirmat in fata liberalilor prezenti la evenimentul de sarbatorire a 141 de ani de la infiitarea PNL ca miza electorala a lui 2016 este lupta intre integritate si ''abuz, coruptie, ticalosie''.

''Ticalosia are nume: Dragnea, Ponta, Tariceanu'', a acuzat Gorghiu, adaugand ca ii pare rau sa includa un fost presedinte PNL pe aceasta lista la un moment aniversar.

Ea a spus ca ''triada'' incearca ''sa genereze cea mai profunda criza politica'' prin care ar putea trece Romania, in planurile lor inainte de parlamentare figurand demiterea Guvernului, inscaunarea lui Victor Ponta ca presedinte al Camerei Deputatilor, o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, o ofensiva antijustitie, scrie MEDIAFAX.

''Aceasta triada nu se va impiedica de nimic pentru a pune in practica aceasta restauratie a statului ticalos. (...) Romania va deveni un Hexi Pharma la nivel national, lupta anticoruptie se va dilua pas cu pas. Miza PNL este sa-i opreasca pentru ca timpul politic nu mai are rabdare cu acesti oameni'', a subliniat copresedintele PNL, insistand ca ''orice vot dat in afara PNL este pentru PSD''.

''Un partid cu vechimea noastra nu poate fi decat bun. Suntem garantati de istorie'', a fost de parere Gorghiu.

Ea si-a incheiat discursul cu incurajari pentru Catalin Predoiu, argumentand ca niciunul dintre contracandidatii sai nu a mai condus cu succes vreo institutie publica si ca ''ar fi mancati la prima cafea de dimineata de functionarii din Primarie''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.