Politica 25 Mai 2016 10:28
Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj liberalilor, cu ocazia implinirii a 141 de ani de la infiintarea partidului, spunandu-le ca cetatenii Romaniei asteapta de la PNL schimbarea pe care si-o doresc.
"Cetatenii Romaniei de astazi ca si cei de ieri va privesc si asteapta sa fiti schimbarea pe care si-o doresc. Romania are astazi nevoie mai mult decat oricand de viziuni liberale, de politici liberale si de valori libearale. Va incurajez sa mergeti mai departe si va asigur totodata ca a atinge rezultate si performante remarcabile nu poate sa va aduca decat respect si increderea oamenilor", a transmis presedintele, mesajul fiind citit de copresedintele partidului, Alina Gorghiu la un eveniment pentru a marca 141 de ani de la infiintarea PNL.

Iohannis i-a asigurat pe liberali de intreaga sa deschidere si disponibilitate pentru "a face lucruri bune" si s-a declarat convins ca drumul liberalilor si al presedintelui este unul comun, scrie MEDIAFAX.

"Va asigur in acelasi timp de intreaga mea deschidere, disponiblitate si dorinta de a face lucruri bune impreuna pentru ca Romania sa devina o tara puternica si prospera. Sunt convins ca avem impreuna un drum comun. Va multumesc pentru ca duceti mai departe ideile si idealurile liberalismului si va urez succes", se arata in mesaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.