Politica 25 Mai 2016 10:14
Candidatii PSD si PNL la Primaria Capitalei, Gabriela Firea si Catalin Predoiu, au concluzionat marti seara ca au solutii asemanatoare pe tema problemelor termoficarii si cu convenit ca partidele care ii sustin sa colaboreze, acuzandu-l totodata impreuna pe candidatul USB, Nicusor Dan.

Dupa ce candidatul USB Nicusor Dan i-a intrebat pe contracandidatii sai in cea de-a doua dezbatere electorala la B1 TV cate centrale are RADET, Gabriela Firea si Catalin Predoiu au concluzionat ca sunt au solutii asemanatoare in materie de termoficare "pentru ca sunt cele corecte".

"Cele afirmate aici si de mine si de domnul Catalin Predoiu sunt reale. Noi suntem singurii candidati din acest platou care ne-am intalnit cu managementul si sindicatele din RADET, prin urmare cunoastem, stapanim cat se poate de bine lucrurile si desfasurarea evenimentelor de la RADET si am propus solutii as spune asemanatoare pentru ca acestea sunt cele corecte", a spus Firea.

Predoiu i-a cerut Gabrielei Firea sa convinga PSD sa sprijine un proiect de lege al primarului general prin care sa schimbe radical cadrul legislativ in care functioneaza RADET, iar candidatul PSD a acceptat.
Gabriela Firea a explicat ca situatia de la RADET e complicata si a facut o schema cu centralele.

La randul sau, Catalin Predoiu a sustinut ca sunt trei centrale si ca mai are ELCEN unele, dar ca numarul de centrale din Bucuresti nu este relevant.

"Domnul Nicusor Dan ne pune intrebarea pe care i-a pus-o Denise Rifai si la care n-a stiut sa raspunda si a aflat acolo ca-s patru cu trei. Concetrati-va dumneavoastra pe viziunea orasului si pe cifre care n-au niciun sens. RADET are trei centrale si mai sunt pe langa astea cele ale ELCEN-ului. Asta credeti ca este important pentru un primar general? Si daca-s patru si nu-s trei, asta credeti ca este important?", a atacat Predoiu.

Nicusor Dan a replicat ca RADET are 47 de centrale si ca 33 au fost refunctionalizate, scrie MEDIAFAX.

"Daca este asa, de ce n-ati corectat-o pe doamna Rifai care v-a pus aceeasi intrebare si v-a corectat, v-a dat cifra pe care v-am dat-o si eu? De ce ati tacut in emisiune? Care e adevarul pe care il imbratisati pentru ca se pare ca aveti doua tipuri de mesaje...", a punctat Predoiu.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Firea a afirmat ca ea si Predoiu nu sunt la scoala sa fie scosi la catedra si sa spuna Nicusor Dan ca au gresit o virgula, fiind ameni responsabili cu programe de guvernare si solutii. "Aici nu suntem elevii scosi la tabla de domnul diriginte care ne spune ca am gresit o virgula, ca pe urma ii scoatem si noi pe aceia care ne scot la tabla la materia la care ne pricepem noi mai bine", a concluzionat Firea.

"Fiti decent, domnule Nicusor Dan, dumneavoastra aveti doua tipuri de mesaje, dumneavoastra sunteti un om cu doua fete si practicati acest lucru permanent", l-a acuzat si candidatul PNL.

Dupa pauza, liberalul a revenit si a spus ca s-a informat si ca tehnic RADET are doua centrale.

"Intr-un fel toti am gresit si cetatenii trebuie sa stie lucrurile acestea - cand greseste primarul trebuie sa stie. Tehnic, riguros raspunsul e ca sunt doua centrale", a conchis Predoiu.

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.