Politica 19 Mai 2016 17:14
Pachetul de legi privind achizitiile publice a fost promulgat, a anuntat joi presedintele Klaus Iohannis, care a ironizat insa Parlamentul pentru a ca reusit sa adopte aceste legi in jumatate de an, o "viteza notabila" pentru Legislativ.

Presedintele a facut acest anunt intr-o conferinta de presa extraordinara, sustinuta la Palatul Cotroceni. Iohannis a multumit Legislativului pentru adoptarea celor patru legi privind achizitiile publice, ironizandu-i insa pe parlamentari pentru intarizierea de care au dat dovada, votarea actelor normative fiind amanata de mai multe ori, scrie MEDIAFAX.

"Este un pas inainte in zona achizitiilor publice. Trebuie sa apreciez in sens pozitiv faptul ca Parlamentul a inteles importanta acestui pachet de acte normative si a trecut prin toate procedurile in aproximativ jumatate de an ceea ce este o viteza notabila pentru Parlamentul nostru", a declarat seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.