Politica 19 Mai 2016 18:38
Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, a vrut, joi, sa dovedeasca cu matura in mana ca este persoana potrivita pentru a conduce Capitala, aratand ca astfel risipeste indoielile celor care nu cred ca poate sa faca curatenie dupa 10 barbati.

"V-am mai spus si nu m-ati crezut ca pot sa fac curatenie dupa 10 barbati. Asta apropo de domnii care s-au succedat la Primaria Generala a Capitalei. (La Primaria Generala - n.r.) sa vina o femeie harnica, destoinica si tenace sa faca ce nu au facut ei. Nu spun ca nu au facut nimic, dar se putea mai mult si mai bine. E momentul meu sa dovedesc", a sustinut Gabriela Firea, in timp ce strangea gunoaiele dintr-un parculet din sectorul 6 al Capitalei.

Ea a participat, in cursul zilei de joi, la o actiune de salubrizare a unui loc de joaca, organizata de de candidatul social-democrat la Primaria Secotului 6, senatorul Gabriel Mutu. Cei doi al alternat curatenia cu mesajele electorale, informeaza MEDIAFAX.

''Aici ar fi trebuit sa fie iarba, flori. Daca vin copiii sa se joace, cad si se lovesc. Ce gasesc pe jos in afara de pietre, nisip, cioburi de sticla, seringi, ace... Nu este o investitie atat de mare sa vii sa igienizezi aceasta zona si sa ai gazon si flori si bancute curate'', a mai spus candidatul PSD, care avea un maturoi in mana.

Pe margine, cateva zeci de tineri, unii imbracati ca pentru o iesire in oras, isi faceau de lucru ca maturi sau lopeti in mana. Sacii de plastic au reprezentat cea mai mare problema, deoarece se tot rupeau sub povara catorva lopeti de gunoi.

Cei doi candidati au acuzat administratia sectorului al carui primar este liberalul Rares Manescu.

Social-democratii nu au fost primiti cu bratele deschise de unii alegatorii din zona. Inca de la sosirea Gabrielei Firea, un tanar a inceput sa acuze intreaga clasa politica. ''Bai, nu va e rusine? Ati pus monopol pe tot sectorul asta! Si PNL si PSD e acelasi... Nu va e rusine, ca toti primarii aveti dosare penale, toti primarii?'', striga in gura mare nemultumitul.

Nici Gabriela Firea nu a scapat de nemultumiti. ''M-am linistit, ca i-am spus direct dnei Firea, care sper sa nu iasa ... d-asta, cum ii zice...'', spunea, cu naduf, o batranica. ''Pai si atunci cum sa va ajute, doamna?'', au replicat sustinatorii Gabrielei Firea). ''Nu ma intereseaza'', a replicat ea.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Un presedinte de asociatie de proprietari al unui bloc din zona s-a plans de existenta unui tarc de caini. "Nu am cu cine sa vorbesc. Avem, la cinci metri de bloc, o inchisoare de caini, care isi fac nevoile sub geamurile noastre. Am scris primarului, dar nu s-a rezolvat nimic. Noi, de zece ani, nu avem primar, am avut doar niste holograme", s-a plans presedintele de asociatie.

"Veti avea un primar adevarat dupa 6 iunie, dupa ce ma veti alege pe mine", i-a spus Mutu. "Aveti nevoie si de prezenta primarului, nu cum este acum", a adaugat Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.