Politica 19 Mai 2016 15:50
Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca datoriile sale la stat vin ca urmare a unui control ''abuziv'' dispus de fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, afirmand ca se va retrage din viata publica ''definitiv si irevocabil'' daca nu va castiga in instanta.

''Adevarul este ca acum 7 ani de zile, in 2009, in urma unui control abuziv dispus de domnul Blejnar la acea perioada au intocmit un proces verbal care n-are nicio legatura cu nicio realitate. Mai mult decat atat, nici dansii nu mai stiu ce sa mai scrie acolo pentru ca dansii vin cu niste sume, DNA vine cu alte sume care nu au nicio legatura una cu cealalta. Noi facem acum niste expertize. Adevarul este unul singur: ca aceste lucruri vor fi stabilite in instanta, iar daca acel proces verbal facut de Blejnar acum 7 ani va ramane in picioare, eu ma retrag din viata publica definitiv si irevocabil, dar va garantez ca asa ceva nu se va intampla pentru ca stiu ce am facut'', a afirmat Negoita miercuri seara la Realitatea Tv.

El s-a declarat convins ca procesul verbal ''facut intr-un mod profund abuziv'' va fi invalidat de instanta.

''Greseli facem cu totii. Stiti ca este o vorba: numai cine nu munceste nu greseste. Ori noi care chiar muncim e normal ca mai si gresim'', s-a aparat social-democratul, care candideaza pentru un nou mandat, in privinta datoriei de 232 milioane lei.

El s-a declarat deranjat de faptul ca ''PNL are nevoie de Blejnar ca sa faca campanie'' impotriva sa.

ANAF a publicat, luni, lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restante fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016, primii zece datornici la stat persoane fizice avand fiecare obligatii fiscale restante intre 12 milioane lei si 232 de milioane de lei, scrie MEDIAFAX.

Pe primul loc este Sorin Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei si candidat, cu obligatii fiscale necontestate de 232 milioane lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.