Politica 19 Mai 2016 08:40
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, si fiul sau, Tudor, sunt pe lista datornicilor de la ANAF, cu o datorie de peste 40.000 de lei.

Potrivit listei datornicilor publicata de ANAF, cea mai mare datorie o are fiul presedintelui CJ, Tudorel Buzatu. Acesta figureaza cu 35.068 lei la bugetul de stat, 2.607 lei la asigurarile de pensii si 1.736 lei la asigurarile de sanatate.

Presedintele PSD si al Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, are o datorie mai mica, respectiv la bugetul de stat datoreaza 1.449 lei si la asigurarile de sanatate 369 de lei.

Presedintele Consiliului Judetean, Dumitru Buzatu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca suma pe care o datoreaza la ANAF provine din activitati suplimentare si ca o va achita. Acesta a adaugat ca fiul sau este in litigiu cu ANAF, pentru suma pe care o datoreaza.

"Suma pe care o datorez eu nu este foarte mare, in jur de 1.700 de lei si provine in urma unor venituri realizate din alte activitati independente, cum ar fi chiria pentru spatii. Nu am avut pana acum posibilitatea, dar o voi achita. In ceea ce il priveste pe fiul meu, el are o suma foarte mare, dar din ce mi-a spus se afla in litigiu cu Finantele. El spune ca va castiga procesul, e vorba despre foarte multe penalitati de care ar putea scapa si atunci suma va fi mult mai mica”, a spus Dumitru Buzatu.

Peste 2.000 de vasluieni care au debite mai mari de 1.500 de lei la bugetul statului se regasesc pe lista datornicilor de la ANAF. In top se afla notari, medici si politicieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.