Politica 16 Mai 2016 17:00
Liderul PNL Alina Gorghiu i-a cerut, luni, premierului sa faca "urgent" o numire la Ministerul Sanatatii, afirmand ca ii este greu sa creada ca avand in vedere "bubele din sistem", MS poate functiona cu interimatul sau si a precizat ca prefera un om care nu a fost "prizonierul sistemului".
”I-as cere domnului prim-ministru astazi, cu tot respectul, sa faca urgent o numire la Sanatate pentru ca (...) nu cred ca este bine sa ne mai jucam cu interimatul astazi. Domnia sa pleaca, daca nu ma insel, duminica in Statele Unite, are niste dosare grele de studiat", a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a afirmat ca ii este greu sa creada ca Ministerul Sanatatii, "cu bubele din sistem", poate functiona cu interimatul prim-ministrului, scrie MEDIAFAX.

"Imi este greu sa cred ca un minister atat de greu, cu bubele din sistem, cu tot bagajul asta de hibe administrative poate functiona cu interimar primul-ministru. Simt nevoia sa vad ca de la Guvern porneste o propunere de om energic, de preferat, dar asta e o optiune personala, un om care sa nu fi mai avut de a face cu sistemul sanitar din Romania, sa nu fi fost prizonierul acestui sistem anterior si sa-l vad ca rapid ca incepe sa isi faca treaba, pentru ca altfel nu stiu cum o scoatem la capat”, a sustinut Alina Gorghiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.