Politica 15 Mai 2016 15:20
In absenta unor confruntari pe programe de guvernare locala, candidatii la Primaria Generala Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan au ales sa se promoveze pe Facebook fie mergand la slujbe religioase, fie marturisindu-si "pasiunea pentru echitatie" sau plimbandu-se cu taxiul.

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a ales sa isi faca reclama electorala de pe bancheta din spate a unui taxi. Intr-un clip video postat pe Facebook, candidatul este promovat de soferul de taxi, care sustine ca are niste premonitii si garanteaza ca acesta va primi cele mai multe voturi la scrutinul din 5 iunie.

"Facem un pariu, deci eu va garantez, daca nu iesiti primarul general al Bucurestiului...Eu am asa niste premonitii. De multe ori mi-e si frica sa ma gandesc. Eu v-am admirat de prima data cand v-am vazut intr-un tablou, panou din asta electoral. Si mi-a placut, ca prima oara iti place chipul...", comenteaza soferul de taxi.


"Domnul taximetrist are premonitii, eu am incredere ca bucurestenii vor iesi la vot pe 5 iunie. Sondajele arata ca sunt singurul candidat real in lupta cu PSD-ul. Nu avem voie sa ratam aceasta sansa", comenteaza Nicusor Dan.

Ideea lui Nicusor Dan de a-si face reclama electorala din taxi a fost insa ironizata de liberali. Dupa ce candidatul USB a lansat o invitatie la dezbatere pe proiectele din Bucuresti contracandidatilor de la PNL si PSD, purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, i-a transmis ca liberalul Catalin Predoiu va participa doar daca este un demers serios, "nu doar o vorba aruncata de pe bancheta din spate a unui taxi", informeaza MEDIAFAX.

Totusi, si candidatul liberal a abandonat "tonul serios" al campaniei. Candidatului PNL la Primaria Capitalei a postat pe Facebook mai multe fotografii cu fiica sa la echitatie, in care vorbeste despre "respectul" fata de animale.

"Una dintre marile mele pasiuni a fost si este echitatia. Afectiunea pentru animale si grija fata de ele sunt lucruri pe care le-am transmis copiilor mei. Pe Maria am adus-o prima data la un centru de echitatie cand avea 7 ani. Calul este poate cel mai compatibil animal cu starea omului si creeaza o relatie speciala cu partenerul lui. Animalele, la fel ca si oamenii, trebuie respectate si protejate" a scris Predoiu pe Facebook.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

De altfel, fiica sa Maria a fost cea care l-a insotit sambata la o actiune a partidului in Drumul Taberei, unde a asistat un grup de copii care au plantat platani.

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru postul de primar general, si-a anuntat alegatorii pe Facebook ca a participat la slujba religioasa.

"Impreuna cu familia si toti credinciosii prezenti la Preacinstitul Brau al Maicii Domnului. Impreuna pentru o lume mai buna si credinta in suflet. Ii indemn pe toti cei care nu au apucat sa participe la pelerinajul Braului Maicii Domnului sa ni se alature. Doamne ajuta!", a scris Firea pe Facebook. Postarea este insotita de fotografii, in biserica din Voltunari, alaturi de sotul si candidatul "independent" Florentin Pandele si fiul lor, social-democrata avand parul acoperit cu o basma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.