Politica 13 Mai 2016 17:15
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are, vineri, o intalnire, in biroul sau, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, intrevederea fiind una programata in urma cu cateva saptamani, inainte ca liderii PSD sa decida excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a venit la seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Potrivit unor surse parlamentare, intalnirea a fost programata inainte ca Valeriu Zgonea sa fie exclus din PSD si urma sa aiba loc , urmand sa aiba loc initial pe 27 aprilie, data la care conducerea social-democratilor a decis in privinta lui Valeriu Zgonea.

Tot vineri, Valeriu Zgonea a venit la sediul DNA unde a fost citat de procurori in calitate de martor in dosarul in care Lia Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova, este cercetata pentru patru fapte de luare de mita, trei infractiuni de folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si spalare de bani, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.