Politica 13 Mai 2016 11:15
Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, in prezent senator, a ajuns la sediul DNA Ploiesti impreuna cu sotia sa, surse judiciare declarand ca este vorba despre cazul in care fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, a depus mai multe denunturi.

"Sunt invitat in calitate de martor. Nu cunosc exact in ce dosar, presupun ca e vorba de denunturile mincinoase despre care ati discutat la adresa mea", a declarat Crin Antonescu la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti.

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, a oferit, pe 16 martie, la DNA Ploiesti, informatii in legatura cu dosarele instrumentate de procurorii de aici, avocatul ei declarand la acea vreme ca "este vorba despre dosare care au legatura cu Romprest".

Conform unor surse judiciare, printre cei impotriva carora Alina Petre ar fi facut denunturi se numara si Crin Antonescu, pe care fosta nora a lui Virgil Magureanu l-ar acuza de fapte de coruptie, in legatura cu achizitionarea unui apartament in Sectorul 1 al Capitalei, care ar fi fost cumparat la un pret subevaluat.

Alina Petre l-a reclamat la DNA inclusiv pe fostul sau socru, Virgil Magureanu, fost director al Serviciului Roman de Informatii, pentru fapte de coruptie, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.