Politica 9 Mai 2016 10:00
PNL sector 3 anunta ca il va actiona in judecata pe primarul sectorului 3, Robert Negoita, pentru ca isi face campanie din bani publici, promovandu-se sub imaginea si sloganul Primariei - ''I love Sector 3''.

''Primarul in functie, Robert Negoita, incalca legea flagrant si sfideaza cu cinism locuitorii Sectorului 3. Robert Negoita se promoveaza sub imaginea si sloganul Primariei 'I love Sector 3' si are mare grija sa nu fie asociat cu niciun insemn sau cu vreo actiune a PSD, partidul care il sustine in functie, condus de un condamnat penal – Liviu Dragnea. PNL Sector 3 va actiona in justitie candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, pentru incalcari repetate ale legii si utilizarea ilegala a banilor publici'', a declarat candidatul PNL la Primaria Sectorului 3, Cristina Pocora, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al liberalilor, acestia ''denunta manipularea nerusinata cu care actualul primar, Robert Negoita, incearca sa ii insele pe cetateni, prin utilizarea activitatilor realizate de institutia Primariei Sectorului 3 si a campaniei de promovare 'I love Sector 3', platite din bani publici, in scopul promovari sale electorale''.

PNL arata ca atat in perioada de precampanie electorala, cat si in campania electorala oficiala care a inceput pe 6 mai, primarul PSD Robert Negoita participa la evenimente ale Primariei ca si cand acestea ar fi evenimente electorale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.