Politica 6 Mai 2016 12:56
Premierul Dacian Ciolos a facut vineri apel la electorat sa trateze cu "cu cea mai mare responsabilitate" alegerile, sa opteze pentru oameni in care "au intr-adevar incredere" si sa le dea legitimitate pentru a discuta cu Guvernul si investitorii proiecte de dezvoltare.

Seful Guvernului a transmis acest mesaj in prima zi a campaniei electorale, in dialogul pe care-l avea cu participantii la conferinta pe teme europene Eurosfat.

"Cu ocazia asta lansez si un mesaj, pentru ca suntem in campanie electorala, si sper ca locuitorii comunitatilor locale, a comunelor, a oraselor, sa trateze cu cea mai mare responsabilitate aceste alegeri pentru ca Guvernul, ori care ar fi el, cu cei pe care locuitorii ii aleg va trebui sa discute si sa gaseasca solutii si atunci cu atat mai mult trebuie sa aleaga oamenii in care intr-adevar au incredere si oameni carora sa le dea intr-adevar, prin vot, legitimitatea de a discuta proiecte de dezvoltare locala atat cu Guvernul, cat si cu mediul economic, pentru ca dezvoltarea unei comunitati nu se face doar cu bani de la Guvern, ci se face si cu investitii", a spus Ciolos.

Premierul a subliniat faptul ca Guvernul actual "va da tot concursul" pentru a atrage investitii romanesti si straine, dar aceasta inseamna si o implicare a colectivitatilor locale, scrie MEDIAFAX.

"Dezvoltare locala inseamna mai mult decat decat compensatii (de la Guvern-n.r.), inseamna si o viziune la nivel local si sper sa vedem aceasta viziune cat mai bine definita dupa alegeri", a conchis Ciolos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.