Politica 4 Mai 2016 18:10
Secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacsu, a declarat miercuri ca obiectivul partidului nu va mai fi revocarea lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ci castigarea alegerilor locale.

"Observand cu cata obstinatie se tine de scaun domnul Zgonea cred ca o sa luam o decizie in forul politic al partidului, sunt absolut sigur ca ne vom aseza mai mult pe campanie electorala. Luam in calcul o astfel de varianta (de amanare -n.r.) noi nu avem de gand sa excedam un scandal", a declarat Marian Neacsu.

El a spus ca subiectul revocarii lui Valeriu Zgonea ar putea fi reluat dupa alegerile locale din 5 iunie.

"Eu nu cred ca pana atunci o sa mai discutam lucrul acesta in partid, pentrui ca chiar nu ne intereseaza in mod deosebit acest lucru. E foarte putin important pentru noi cine va conduce lucrarile Camerei in continuare, in conditiile in care opinam ca cea mai mare a parlamentarilor se va ocupa de campania electorala si tot mai putin de ceea ce se intampla aici", a afirmat Neacsu.

El a negat ca s-a mai discutat in urma cu circa o luna despre revocarea lui Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor.

"Sunt niste contestatari ai dlui Zgonea care se ocupa sau se preocupau de schimbarea lui din functie aproape de cand a intrat in mandat. Au fost niste voci singulare. Au avut, probabil, unii dintre ei niste reprosuri cu caracter personal. Nu am incurajat niciodata o astfel de abordare fata de presedintele Camerei", a adaugat secretarul general al PSD, adaugand ca nici vremea acestora de a fi exclusi "nu este foarte departe".

Intrebat daca Victor Ponta mai ramane o optiune pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, secretarul general al partidului a spus ca nu se poate discuta despre un succesor decat dupa ce exista "succesiunea dezbatuta", dar in acest moment scaunul de sef al Camerei nu este liber, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.