Politica 3 Mai 2016 17:42
Premierul Dacian Ciolos a informat conducerea Camerei Deputatilor ca nu poate participa la „Ora Prim-ministrul” de marti, cerand reprogramarea ei pentru data de 9 mai, a declarat, marti, secretarul PSD al Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu.

“La sedinta Biroului permanent am avut o scrisoare din partea domnului prim-ministru Dacian Ciolos, referitoare la sedinta Camerei Deputatilor de astazi, ca nu va putea veni si ne roaga sa mutam pentru saptamana viitoare. Biroul permanent a fost de acord", a declarat secretarul PSD al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Ciolos a invocat „activitatile guvernamentale deja programate pentru inceputul lunii mai” si a cerut ca dezbaterea sa fie reprogramata pentru data de 9 mai potrivit notei adresate BP al Camerei Deputatilor.

La solicitarea grupului parlamentar al PNL, premierul Dacian Ciolos ar fi trebuit sa vorbeasca deputatilor despre "Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate".

Potrivit programului prezentat de Guvern, marti, ora 18.00, premierul participa la festivitatea aniversarii a 30 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.