Politica 3 Mai 2016 16:18
Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca fostul premier Victor Ponta isi doreste sa fie presedintele Camerei Deputatilor in locul lui Valeriu Zgonea pentru a controla mai usor procedurile parlamentare in cazul ridicarii imunitatii.

''De ce isi doreste Victor Ponta locul lui Valeriu Zgonea? Pentru ca din pozitia de presedinte al Camerei Deputatilor ar putea sa controleze mai usor procedurile parlamentare in cazul ridicarii imunitatii. Pe oricine va propune PSD pentru aceasta functie, in cazul demiterii lui Zgonea, va trebui sa indeplineasca o conditie: sa aiba, daca nu o condamnare, macar un dosar penal sau sa fie un sustinator al platformei anti-justitie. De fapt, miza PSD legata de presedintia Camerei Deputatilor este de a crea o situatie politica prin care sa blocheze lupta impotriva coruptiei si sa ii scape basma curata pe cei anchetati in prezent'', a scris Alina Gorghiu marti pe Facebook.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca "sufleteste si pragmatic" si-ar dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mearga impreuna in campanie, precizand ca se va intalni cu fostul premier pentru a discuta "si asta si alte lucruri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.