Judecatoria Suceava a decis, joi, sa invalideze inregistrarea candidaturii la functia de primar al Sucevei a candidatului PSD, Tiberius Bradatan, pentru modul de completare a listelor de sustinatori, dupa ce miercuri a fost invalidata inregistrarea candidatilor PSD la CL Suceava.

Inregistrarea candidaturii lui Tiberius Bradatan la functia de primar al Sucevei a fost contestata de un cetatean, Mircea Blindu, care a aratat ca listele de sustinatori nu sunt completate corect, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Judecatoria Suceava a admis contestatia si a dispus respingerea propunerii de candidatura a lui Bradatan pentru functia de primar al Sucevei.

Decizia poate fi atacata cu apel la Tribunalul Suceava.

Miercuri, Judecatoria Suceava a invalidat lista de candidati de consilieri locali in municipiul Suceava inregistrata de PSD la Biroul Electoral Municipal, dupa ce un cetatean a contestat modul de completare a listelor de sustinere a candidatilor.

Si aceasta decizie a putut fi atacata cu apel, iar presedintele organizatiei PSD Suceava, senatorul Ovidiu Dontu, declara ca PSD va formula apel, intrucat nu exista motive de anulare a candidaturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.