Presedintele PSD Liviu Dragnea a precizat ca in primul Birou Permanent al PSD dupa Paste va fi discutat succesorul de la sefia Camerei Deputatilor, adaugand ca nu a propus preluarea functiei de catre Victor Ponta.

"In primul Birou Permanent National vom lua o decizie privind succesorul de la Camera Deputatilor in conditiile in care se elibereaza", a spus Liviu Dragnea. El a adaugat ca teoretic si firesc pozitia de presedinte al Camerei Deputatilor va fi eliberata, dar exista niste proceduri parlamentare referitoare la revocarea din functie a lui Valeriu Zgonea.

Intrebat daca i-a propus lui Victor Ponta sa preia functia de presedinte al Camerei Deputatilor, Dragnea a raspuns: "Nu i-am propus lui Victor Ponta sa fie presedintele Camerei Deputatilor".

Liderul PSD a precizt insa ca s-a vazut cu Victor Ponta marti si ca au discutat, fostul premier transmitand ca are tot spijinul sau.

Victor Ponta nu a participat miercuri la sedinta Comitetului Executiv al PSD, fiind la Istanbul.

Comitetul Executiv al PSD a decis cu unanimitate de voturi excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, presedinte executiv al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.