Valeriu Zgonea a declarat miercuri ca excluderea sa din PSD este o decizie profund nedreapta care ii aminteste de Inchizitie, si a precizat ca in loc sa plece Liviu Dragnea, pleaca el din partid.

"In loc sa plece el, plec eu", a comentat Valeriu Zgonea, care ii ceruse demisia lui Liviu Dragnea, pentru condamnarea definitiva in dosarul Referendumului.

El a mai spus ca decizia PSD i-a amintit de inchizitie si ca ii multumeste lui Dumnezeu ca nu i-a luat si "inima de social-democrat".

Zgonea a mai precizat ca isi duce la capat mandatul de presedinte al Camerei Deputatilor, dar PSD e liber sa-i retraga sprijinul si sa-l revoce, precizeaza MEDIAFAX.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, presedinte exectiv PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. Propunerea de excludere din partid a fost facuta de Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Catalin Radulescu, potrivit unor surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.