Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, presedinte exectiv PSD si presedinte al Camerei Deputatilor.

Propunerea de excludere din partid a fost facuta de Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Catalin Radulescu, potrivit unor surse.

In urma acestei decizii, ar urma ca PSD sa ii retraga formal si sprijinul politic pentru functia de al treilea om in stat, cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD nu s-a terminat.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca nu mai poate face echipa cu presedintele executiv Valeriu Zgonea, dar a sustinut ca nu va incerca sa influenteze decizia colegilor din partid.

Intrebat daca mai poate face echipa cu Zgonea, dupa ce acesta i-a cerut demisia, Dragnea a raspuns: "Categoric, nu!"

Liviu Dragnea a mai spus ca nu va incerca sa influenteze in niciun fel decizia CExN in privinta unei sanctiuni a lui Valeriu Zgonea. "Colegii mei vor decide ce se va intampla (...) Nu o sa am niciun punct de vedere", a comentat liderul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.