Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat pentru Europa Fm ca social democratii ar trebui sa respecte criteriile de integritate pe care si le-au stabilit anul trecut.

„Decizia apartine partidului. Stiu ca anul trecut si-au stabilit mai multe criterii de integritate. Cred ca partidul ar trebui sa fie sincer in ceea ce priveste implementarea acestor criterii de integritate”, a spus oficialul american.

PSD a adoptat anul trecut o serie de criterii de intergritate care spun ca unui membru de partid condamnat definitiv i se poate retrage sprijinul politic, poate fi suspendat din functia politica sau poate fi chiar exclus din partid.

Pe de alta parte, Dragnea a ramas in fruntea partidului chiar daca vineri, 22 aprilie, a fost condamnat definitiv de ICCJ la 2 anid e inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, pentru fraudarea consultarii populare privind demiterea lui Traian Basescu, presedintele Romaniei la acea vreme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.