Tabloidul Cancan a publicat imagini cu Laura Chiriac, propunerea ALDE pentru Primaria Sectorului 1, alaturi de Sergiu Diacomatu, fost presedinte PNL Sector 1, afacerist anchetat de DNA. Cei doi par ca se saruta, ceea ce ar insemna ca fosta jurnalista are o relatie extraconjugala. Laura Chiriac denunta un atac murdar, lansat de adversarii politici.

"Ca sa nu se mai detoneze „bombe”, un instantaneu prin care unii ar incerca sa murdareasca in continuare aceasta campanie. Cu siguranta ca accelerarea acestei campanii murdare si previzibile are la baza acest sondaj", scrie Laura Chiriac pe Facebook, alaturi de un sondaj in care apare pe locul trei in optiunile electoratului, la mica distanta de candidatul PNL.

Candidata ALDE publica si o imagine in care apare alaturi de candidatul PNL la Primaria Sectorului 1, Alexandru Nazare, pentru a demonstra ca orice fotografie poate fi interpretata in moduri eronate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.