Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL, fiind propus pentru postul de viceprimar si figurand primul pe lista consilierilor CGMB, in timp ce Marian Munteanu nu se mai afla pe aceasta lista.

„In urma cu aproximativ o jumatate de ora domnul Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL. Este partenerul meu in campania pentru Bucuresti, va fi viceprimarul Capitalei dupa alegeri, prin votul cetatenilor si sunt extrem de multumit si fericit as putea spune ca putem sa prezentam bucurestenilor o oferta integrata, un tandem de candidat pentru functia de primar general al Capitalei si pentru functia de viceprimar care sa le garanteze realizarea proiectelor pe care le vom prezenta” , a declarat candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu.

Predoiu a afirmat ca Ciprian Ciuc este primul pe lista de consilieri pentru CGMB, hotarare adoptata, in BP al PNL Bucuresti, cu unanimitate.

El a mai sustinut ca Ciucu este un expert in administratie publica.

„Domnul Ciucu este un expert in administratie publica. A lucrat si in tara si peste hotare vreme de 15, 16 ani, in acest domeniu, astazi a facut un pas important pe care trebuie sa il faca oricine isi doreste sa isi puna in aplicare proiectele”, a mai spus Predoiu.

In schimb, Marian Munteanu nu se va ma regasi pe liste consilierilor pentru CGMB, Predoiu afirmand ca acesta nu a mai dorit sa candideze, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.