Deputatul independent Mihai Sturzu, fost presedinte al TSD si membru al trupei Hi-Q, si-a depus, luni, candidatura la Primaria Brasov, el anuntand ca a cheltuit aproape 4.600 de lei pentru campania de strangere de semnaturi.

Sturzu s-a prezentat, luni, la ora 11.30, la Biroul Electoral Municipal Brasov, unde si-a depus candidatura si o lista cu peste 4.300 de semnaturi de sustinere. „Mi-am depus candidatura la Primaria Brasov si vreau sa va spun un lucru foarte important. Eu sunt cel care militeaza pentru transparenta si corectitudine in administratia publica si din partea politicienilor pentru cetateni. Am facut un calcul si vreau sa va spun cat ne-a costat pe noi aceasta strangere de semnaturi. Am cheltuit 1.641 de lei pentru autorizatia de la Primarie, 261 de lei ne-au costat cele trei corturi, 1.112 lei, fetele de corturi, mesele – 240 de lei, scaune de plastic – 138 de lei, am avut 15 veste care ne-au costat 612 lei, imprimarea vestelor cu logo-ul nostru – 345 lei si papetarie, pixuri ne-a mai costat inca 230 lei. In total am cheltuit 4.579 de lei, bani care au venit exclusiv din veniturile mele ca parlamentar“, a spus Sturzu intr-un filmules postat pe pagina sa de Facebook.

El a cerut si celorlalti candidati la Primaria Brasov sa spuna care au fost costurile lor in precampania electorala si cine i-a finantat, nominalizand cativa dintre contracandidatii sai – Razvan Popa, Catalin Leonte, Mariana Sebeni, Florian Staicu si Cornel Comsa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Personal nu vreau sa mai votam la Brasov un candidat care este deja dator, cine stie, poate unor grupuri de interese“, a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.