Traian Basescu i-a transmis primarului Clujului, Emil Boc, pe care l-a numit prietenul sau, ca este timpul sa predea stafeta unui primar si mai bun decat el, si i-a propus, ca amandoi, sa stea un mandat, dupa ce si-au facut treaba atata timp impreuna.

Traian Basescu a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, la lansarea candidatilor PMP Cluj ca toti cei care detin functii de multi ani intra intr-o rutina, spunand ca municipiul Cluj-Napoca „are nevoie de mai multa fantezie, de tinerete, de alte atractii decat create de Boc”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Cred ca, in Cluj, PMP are sansa sa castige alegerile locale. Nu este o competitie usoara, o spun eu, ca prieten, ca om care il apreciaza foarte mult pe Emil Boc, care este un foarte bun om politic si un bun primar, dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. La toti ne vine randul sa predam stafeta unuia mai bun decat noi, iar prietenului meu Emil ii spun, <<draga Emile, a venit timpul sa predai stafeta unuia si mai bun ca tine si mult mai entuziast>>. Toti cei care detinem functii de multi ani intram intr-o rutina, poate Clujul are nevoie de mai multa fantezie, de tinerete, de alte atractii decat create de Boc. Acesta este mesajul pe care il transmit prietenului meu, Emil Boc: <<Hai sa stam amandoi un mandat, ca nu este nicio nenorocire, ne mai odihnim dupa ce ne-am facut treaba atata timp impreuna>>”, a spus Basescu.

Acesta s-a declarat convins ca Adrian Gurzau, candidatul PMP la Primaria Cluj-Napoca, va da o proba de ce inseamna sa fii primar foarte bun la alegerile locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.