Intr-o postare pe o retea de socializare, deputatul liberal de Bucuresti remarca cu tristete situatia actuala a Partidului National Liberal.

Deputatul liberal de Bucuresti, Diana Tusa, deplange situatia in care a ajuns Partidul National Liberal. ,,Sunt... Nici mai mult, nici mai putin decat atat cat poti fi cand vezi ca toti fac misto de partidului in care te-ai inscris in urma cu 18 ani.", a spus aceasta pe Facebook.

PNL a fost intr-o situatie rusinoasa in ultima perioada, intrucat se afla la al patrulea candidat la Primaria Capitalei. Catalin Predoiu trebuia sa fie candidatul PNL pentru postul de prim-ministru, insa acum acesta va lupta impotriva PSD pentru a castiga in Bucuresti. Amintim ca Marian Munteanu a fost intampinat cu critici masive datorita simpatiilor sale neolegionare, Ludovic Orban s-a retras dupa ce a fost pus sub acuzare de DNA, iar Cristian Busoi a fost inlocuit de conducerea centrala a PNL.

Deputata a fost incurajata pe Facebook de simpatizanti pentru a trece peste aceasta perioada nefasta. Intrebata de ce nu porneste o lupta impotriva cuplului Gorghiu-Blaga, aceasta a spus ca ,,incepe campania si o lupta cu PSD. Dupa" in raspuns internautului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.