Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca nu a incalcat legea in calitate de avocat, ministru sau politician, afirmand ca nu are nicio preocupare legata de eventuale probleme pe care le-ar putea avea in justitie.

"Nimic din activitatea mea nu a iesit din campul legii, nici ca avocat, nici ca ministru, nici ca politician. Dau orice explicatie oricui. Orice fapta a mea este probabila cu orice document. Nu am niciun fel de preocupare in acest sens, nu consider ca a sta de vorba cu justitia este o rusine sau un stigmat", a raspuns candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, intrebat daca ar putea avea probleme cu justitia.

Catalin Predoiu a afirmat ca toti cetatenii sunt datori sa dea explicatii in fata justitiei, cand sunt solicitati sa faca acest lucru, afirmand ca nu considera ca asta ar fi "un stigmat sau o vulnerabilitate"

"Orice cetatean este dator sa dea explicatii daca este intrebat, numai cei care se simt vinovati considera ca acest lucru este un stigmat sau o vulnerabilitate. Eu pot sa stau de vorba cu oricine in aceasta tara cu fruntea sus", a spus Catalin Predoiu.

La randul sau, copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, la solicitarea jurnalistilor, ca are incredere ca liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, nu va fi doar ultimul candidat sustinut de PNL in cursa pentru PBM, din iunie, ci si primarul general al Capitalei.

Cel de al doilea candidat sustinut de PNL la PMB, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, a decis sa retraga din cursa pentru Primaria Capitalei, in urma acuzatiilor care i-au fost aduse de DNA, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.