Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a afirmat ca niciunul dintre cei doi copresedinti ai PNL nu a stat langa M. Munteanu, cand acesta a fost ”demisionat”, intrebandu-se daca ”Predoiu a renuntat cu totul la visele de premier si e pregatit sa devina a patra roata la caruta ridicola a PNL”.

”Marian Munteanu a fost <<demisionat>>. Niciun lider din <<marele partid>> n-a avut curajul sa fie langa el. Au stat pititi pe margine, fara sa-si asume responsabilitatea imparitirii acestui esec usturator. Ramane de vazut daca domnul Predoiu a renuntat cu totul la visele de premier si e pregatit sa devina a patra roata la caruta ridicola a PNL”, a comentat Valeriu Zgonea pe Facebook.

El mai scrie ca dincolo de asta, un lucru este clar: PSD a dovedit o data in plus ca este singurul partid serios, care prin Gabriela Firea si ceilalti candidati de la sectoare vine cu un proiect concret pentru a imbunatati viata bucurestenilor, precizeaza MEDIAFAX.

”Restul sunt povesti!”, conchide Valeriu Zgonea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.