Candidatul PSD, Gabriela Firea, si-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, cu aproape 30.000 de semnaturi, ea declarand dupa depunerea candidaturii ca are buletin de Bucuresti de 20 de ani si ca nu s-a casatorit pentru buletin.

"Sotul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de Capitala, asa cum am avut peste 20 de ani. (...) Inainte de orice casatorie, mi-am facut primul buletin de Bucuresti cand lucram la Radio Contact, deci conditia nu a fost aceea ca m-am casatorit pentru buletinul de Bucuresti", a spus Firea, subliniind ca indeplineste conditiile legale pentru a candida la Primaria Generala.

Firea a spus ca aceasta campanie trebuie sa fie despre tineri si in mandatul sau de primar se va ocupa de reducerea traficului si a poluarii in Bucuresti si ca programul sau va fi disponibil in curand.

"Aglomeratia din Capitala este un inacceptabila pentru anul 2016 pe care il traim, este una dintre prioritatile programului meu de guvernare locala. Daca vrem sa avem o capitala aerisita in care sa putem sa circulam liber dintr-o parte in alta a orasului, in primul rand trebuie dezvoltat transportul public. Avem o flota de 1.000 de autobuze Mercedes care 30% sunt blocate in parcare pentru simplul motiv ca fostii primari nu au alocat fonduri pentru piese si cele peste 300 de autobuze in loc sa fie pe teren, sa usureze transportul bucurestenilor, sunt folosite direct din parcul auto pentru piese", a explicat ea.

De asemenea, Gabriela Firea a spus ca intentioneaza sa faca parcari la intrarea in Bucuresti si la gurile de metrou cele mai aglomerate, arata MEDIAFAX.

Candidatul PSD a spus ca a venit la Biroul Electoral Municipal cu aproape 30.000 de semnaturi, "in jur de 5.000 de semnaturi de la fiecare sector".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.