Directorul general al postului B1 Tv, Sorin Oancea, a ajuns marti dimineata la sediul DNA, in dosarul lui Ludovic Orban.

Sorin Oancea, a ajuns marti dimineata la sediul DNA, in dosarul lui Ludovic Orban, acesta declarand ca a fost chemat in calitate de martor. "Le-am declarat procurorilor ca am avut mai multe discutii cu domnul Orban, i-am declarat doamnei procuror ca nu am avut discutii despre bani sau conditii comerciale si i-am spus ca nu avem ce sa ne reprosam noi, ca televiziune, si eu, ca persoana. Parerea mea e ca e o razbunare intre oameni politici si oameni de afaceri. Ultima intalnirea a fost in vinerea inainte de a fi chemat dansul la audiere. Nu am discutat despre niciun fel de suma de bani pentru ca e ilegal. La birou a fost intalnirea. Pare a fi o razbunare. Doi oameni vorbesc despre un al treilea. Asta e o tampenie. Asa am inteles din comunicatul DNA. Eu nu vad ca o razbunare pe mine ci ca pe o razbunare pe Ludovic Orban. O vad ca o razbunare politica. Cum ar veni, el cerea bani pentru mine sau pentru B1 Tv. De ce sa ceri bani cash pentru o televiziune cand poti face un contract?", a declarat Sorin Oancea dupa ce a fost audiat de procurorii DNA.

Dosarul lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar de DNA fiind acuzat ca a solicitat unui om de afaceri suma de 50.000 de euro pentru campania electorala din vara anului 2016. “La data de 1 martie 2016, inculpatul Orban Ludovic, prim–vicepresedinte al unui partid, a contactat un om de afaceri pe care il cunostea, solicitandu-i sprijin financiar pentru campania electorala pentru alegerile locale din vara anului 2016, in care Orban Ludovic candideaza la functia de primar al municipiului Bucuresti”, au sustinut procurorii DNA intr-un comunicat de presa, citat de MEDIAFAX.

Banii ar fi fost ceruti pentru a fi remisi catre doua posturi de televiziune, "cu precizarea ca va trebui sa remita banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului. Inculpatul Orban Ludovic a precizat ca are nevoie de suma solicitata in aproximativ una – doua saptamani", mai arata DNA.

Citeste si:
Ludovic Orban a anunțat primul termen la Curtea de Apel în procesul...
Ludovic Orban a anunțat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.