Dragos Pislaru a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investire in functia de ministru al Muncii, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea lui Dragos-Nicolae Pislaru in functia de Ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Pislaru a detinut pana in prezent functia de consilier de stat pe probleme economice in Cancelaria premierului. El a ocupat aceasta pozitie din decembrie 2015. Anterior, el a fost managing partner al companiei GEA Strategy & Consulting, informeaza MEDIAFAX.

Nascut in 1976, Pislaru este licentiat in economie internationala al ASE Bucuresti si detine o diploma de master in relatii internationale de la London School of Economics and Political Science din Londra.

Ministru Munciii Ana Costea si-a dat demisia saptamana trecuta, joi, iar premierul Dacian Ciolos i-a acceptat-o, precizand ca in perioada imediat urmatoare va inainta o propunere presedintelui Klaus Iohannis.

Cu o zi inainte, guvernul anuntase ca a retras OUG privind salarizarea bugetarilor.Discutiile pe legea salarizarii vor continua in zilele urmatoare, "cu sau fara doamna Costea", declara atunci purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, precizand ca premierul i-a cerut ministrului Muncii lamuriri in legatura cu amenintarile privind demisia, fara a primi un raspuns clar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.