Consilierul de stat Dragos Pislaru este noul ministru al Muncii. Propunerea premierului Dacian Ciolos pentru aceasta functie a fost semnata de presedintele Klaus Iohannis.

Pislaru este consilier de stat pe probleme economice in Cancelaria premierului. El ocupa aceasta pozitie din decembrie 2015. Anterior, el a fost managing partner al companiei GEA Strategy & Consulting.

Nascut in 1976, Pislaru este licentiat in economie internationala al ASE Bucuresti si detine o diploma de master in relatii internationale de la London School of Economics and Political Science din Londra.

Ministru Munciii Ana Costea si-a dat demisia saptamana trecuta, joi, iar premierul Dacian Ciolos i-a acceptat-o, precizand ca in perioada imediat urmatoare va inainta o propunere presedintelui Klaus Iohannis.

Cu o zi inainte, guvernul anuntase ca a retras OUG privind salarizarea bugetarilor. Discutiile pe legea salarizarii vor continua in zilele urmatoare, "cu sau fara doamna Costea", declara atunci purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, precizand ca premierul i-a cerut ministrului Muncii lamuriri in legatura cu amenintarile privind demisia, fara a primi un raspuns clar, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.