Presedintele partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei, considera ca "este o nerusinare” din partea lui Cristian Popescu Piedone sa mai candideze la Primaria Sectorului 4 din Bucuresti, desi declarase ca se retrage din viata politica.

Macovei a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, dupa ce instanta a respins contestatia Asociatiei "Colectiv pentru Viitor”, ca Piedone s-a hotarat "sa calce pe cadavre" si sa candideze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este o nerusinare din partea lui Piedone sa vrea sa candideze inca o data la Primaria Sectorului 4, fiind in curs de ancheta, inclusiv pentru ceea ce s-a intamplat la <Colectiv>, pentru moartea a 63 de oameni si multi altii ramasi in viata, dar mutilati. Piedone a spus ca iese din viata politica, iar acum s-a hotarat sa calce pe cadavre si sa candideze. Ce incredere poti sa ai in el?”, a spus Macovei.

Potrivit acesteia, tragedia de la Colectiv nu trebuie sa fie uitata si nu trebuie lasate autoritatile "sa minta" si "sa ascunda faptul ca peste jumatate dintre persoanele decedate si-au pierdut viata din cauza bacteriilor din spitale".

Monica Macovei a participat, duminica, la Cluj-Napoca, la lansarea candidatilor M10 din judetul Cluj la alegerile locale. Candidatul M10 la Primaria Cluj-Napoca este Irina Pop, avocat, in varsta de 31 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.