Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu ordinul Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter, pentru "interesul sustinut fata de tara noastra" si "sprijinul constant acordat Romaniei".
Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de decorare ambasadorului Alexander Vershbow, secretar general adjunct al NATO cu Steaua Romaniei in grad de Mare Cavaler, potrivit unui comunicat de presa emis de Administratia Prezidentiala.

"In semn de inalta apreciere a interesului sustinut fata de tara noastra si a sprijinului constant acordat Romaniei, pentru viziunea pusa in dezvoltarea si realizarea securitatii euro-atlantice, pentru promovarea cooperarii la nivel international in vederea abordarii cu succes a provocarilor noului mileniu, presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter, domnului ambasador Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)"
, potrivit sursei citate.

Vershbow a facut o vizita in Romania in noiembrie 2015, la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est, care a avut loc la Palatul Cotroceni. Cu acea ocazie, Alexander Vershbow a avut si o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.