Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, ca Marian Munteanu "nu are nicio treaba cu legionarismul" si ca partidul a decis sa sustina in cursa pentru Primaria Capitalei un om din societatea civila.

"Nu are nicio treaba cu legionarismul, fiecare are dreptul la o parere. Ii respect si pe cei care acuza, il respect si pe domnul Munteanu", a declarat Vasile Blaga, la intrarea la DNA. El a adaugat ca "partidul a decis sa sustina un om din societatea civila", informeaza MEDIAFAX.

Un grup de sapte ONG-uri, printre care IPP si SAR, face apel la PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei pe motiv ca acesta "a avut si are simpatii pentru curente de orientare fascista, de care nu s-a dezis niciodata".

"Semnatarii, organizatii de drepturile omului dar nu numai, fac apel catre conducerea Partidului National Liberal sa retraga candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Municipiului Bucuresti considerand aceasta nominalizare o ofensa adusa valorilor democratice ale societatii in care traim", se arata in apelul lansat joi de Coalitia Antidiscriminare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.