Vasile Blaga a ajuns joi, in jurul pranzului, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde este audiat in calitate de martor intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie la ANRP.

La intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție, copreședintele PNL a declarat că a fost citat într-un dosar de abuz în serviciu. Potrivit unor surse judiciare, Vasile Blaga a fost chemat de procurorii DNA să dea declarații în calitate de martor într-un dosar privind suspiciuni de corupție privind retrocedări ilegale făcute de ANRP.

Întrebat dacă avea cunoştinţă de neregulile de la ANRP, Blaga a spus „nu am fost implicat, procurorii vor face lumină în aceste cazuri”.

Procurorii anticorupţie au investigat în ultimii ani mai multe presupuse fapte de corupţie de la ANRP, unele dintre dosare fiind deja trimise în judecată. În cauzele rămase în curs de instrumentare la DNA au fost audiaţi, de la începutul acestui an, ca martori, printre alţii, Emil Boc, Cătălin Predoiu, Sebastian Vlădescu şi Gheorghe Pogea, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.