Presedintele Partidului Social Romanesc, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Sibiu, ca solutiile Firea si Munteanu sunt o „dovada a imputinarii resursei umane de calitate in partidele traditionale

Mircea Geoana a declarat, la lansarea candidatilor pentru alegerile locale de la Sibiu, intrebat ce crede despre situatia lui Ludovic Orban, ca nu se bucura deloc de ceea ce i se intampla, dar ca solutiile PNL si PSD de a merge in alegeri cu Marian Munteanu, respectiv cu Gabriela Firea reprezinta o „dovada a imputinarii resursei umane de calitate in partidele traditionale”.

„Ca in Romania ultimilor ani a existat o legatura intre banul privat, uneori transparent, alteori mai putiun transparent folosit in politica, este un lucru evident. Si ma bucur ca justitia romaneasca investigheaza astfel de situatii. Nu ma bucur deloc, chiar dimpotriva (n.red de situatia lui Ludovic Orban). Ludovic Orban imi este chiar simpatic. E un om pe care il cunosc. Nu suntem prieteni. Intr-un fel, si el este victima unui mod de a finanta campania inclusiv presa, asa numita <la sacosa>. Intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem este daca putem continua sa facem lucrurile in felul acesta. Iar raspunsul meu este „NU”, a declarat, la lansarea candidatilor PSRO la Sibiu, Mircea Geoana.

Geoana a spus ca apelarea la Marian Munteanu pentru a candida la Primaria Capitalei din partea PNL reprezinta „o dovada a incapacitatii de a genera resurse de nivel in interiorul partidului” si ca la fel se intampla si cu solutia candidatului PSD, Gabriela Firea, „care nu reprezinta practic nimic din ce a reprezentat PSD-ul”.

"Solutia la care s-a ajuns, de inlocuire a domnului Orban arata – ca si la PSD – cu doamna Firea - imputinarea resursei umane de calitate in partidele traditionale. Nu comentez nimic despre domnul Munteanu.(...) Dar este clar ca apelarea la astfel de solutii de catre un partid mare reprezinta o dovada a incapacitatii de a genera resurse de nivel in interiorul partidului, asa cum si solutia cu doamna Firea care a venit in PSD de doi ani de zile si care nu reprezinta practic nimic din ce a reprezentat PSD-ul este tot o formula care ascunde goliciunea calitatii resursei umane la PSD-ul condus de Liviu Dragnea”, a mai declarat Mircea Geoana.

Citeste si:
Firea: Consecințele devastatoare ale pandemiei asupra copiilor se...
Firea: Consecințele...

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL a fost validata marti seara in unanimitate de catre Biroul Politic National al partidului, a anuntat copresedintele PNL Alina Gorghiu, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.