Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca nominalizarea de catre PNL a lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei demonstreaza ca PNL a lasat orasul in bratele PSD, avand in vedere ca a optat pentru un candidat ''disparut ani de zile in umbra'' fostului sef al SRI Virgil Magureanu.

''PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD. Cand sustii un candidat care traieste public din amintiri, disparut ani de zile in umbra misterioasa a fostului sef al SRI, Magureanu, care nu are nicio experienta legata de administratie, dar propui sa conduca capitala tarii, atunci inseamna ca ai batut palma cu PSD si ca iti bati joc de bucuresteni, dar si de electoratul tau din toata tara. Este mai necesar ca oricand ca fortele noi sa fie intelepte si unite. Pentru ca ne intereseza si ca in toamna sa fim o alternativa la PSD si PNL. Am inteles si reactia oamenilor care, la anuntul PNL, s-au simtit din nou tradati si dispretuiti'', a scris Monica Macovei pe Facebook.

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL a fost validata marti seara in unanimitate de catre Biroul Politic National al partidului, a anuntat copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a precizat insa ca s-a abtinut, votul sau fiind unul "impotriva conducerii", pentru ca liberalii ar fi trebuit sa aiba un plan de rezerva, nu impotriva fostului lider al studentilor.

Liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a prezentat, marti, in sedinta conducerii PNL, argumentele pentru sustinerea lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, afirmand ca fostul lider al studentilor este cel mai bun candidat pe care liberalii pot sa il alinieze in lupta cu PSD, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.