Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a anuntat marti ca noul protocol cu PSD va fi semnat joi, cu Gabriela Firea, liderul organizatiei din Capitala a social-democratilor, documentul prevazand ca UNPR sustine candidatii PSD la primarii si lista comuna pentru CGMB.

"Joi vom semna protocolul cu PSD pentru a constitui o alianta. Este vorba de o alinata preelectorala, utila, o unire a stangii in timp ce dreapta vedem ca are framantari puternice. La acest moment chiar incearca sa identifice un candidat care sa aiba un potential de a intra in aceasta competitie", a anuntat Valeriu Steriu, in timpul unei conferinte de presa.

Documentul va fi semnat de liderul UNPR, Valeriu Steriu, si de cel interimar al PSD Bucuresti, Gabriela Firea, care este si candidat la Primaria Generala a Capitalei.

"Avem in acest moment demarata strangerea de semntaturi pentru candidatura doamnei Firea. In perioada urmatoare tot ceea ce inseamna echipe vor intra in precampanie atat din partea UNPR, cat si din partea PSD. Vom ramane uniti in aceasta campanie", a adaugat Steriu.

Documentul prevede ca UNPR va sustine candidatii PSD la primaria generala si la cele de sectoare, iar lista de candidati pentru Consiliul General al Municiupiului Bucuresti va fi comuna - PSD-UNPR, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.