Premierul Dacian Ciolos sustine ca nu ia in calcul remanierea Guvernului si s-a aratat nemultumit de faptul ca de trei luni este intrebat mereu de acest subiect.

La finalul conferintei Asociatiei Oraselor din Romania, premierul a fost intrebat de jurnalisti daca zvonurile aparute in presa referitoare la o eventuala remaniere sunt adevarate, iar premierul a negat.

"De trei luni de zile, tot vorbim in fiecare luna de remaniere si-o sa mai vorbim. Eu v-am mai spus: cand voi considera ca e necesara, o sa iau decizia si-o s-o anunt", a spus Ciolos.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a sustinut si el marti ca nu se pune problema remanierii sale de catre premierul Dacian Ciolos, afirmand ca aceasta este doar "o discutie de presa", care apare public de fiecare data cand ia masuri de restructurare a unor companii, de data aceasta fiind vorba despre CNADNR.

El a mai precizat ca premierul evalueaza periodic activitatea ministrilor, informeaza MEDIAFAX.

"Vreau sa va spun ca in general domnul prim-ministru evalueaza periodic ministri, nu incepe dupa Pasti sau inainte de Pasti. E o activitate pe care dansul o face continuu", a punctat ministrul Transporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.