Functionarul public nu trebuie sa depinda "pe ascuns" de politic, a spus premierul Dacian Ciolos, marti, la o reuniune a AOR, anuntand ca luni va prezenta in Parlament aspecte ale statutului functionarului public.
"Intentia mea este chiar sa merg saptamana viitoare, luni, in Parlament, in Camera Deputatilor, sa lansam dezbaterea, sa vin acolo cu cateva idei pe care le avem legate de reforma administratiei. Cert este ca vrem sa abordam partea de reforma a statutului functionarului public, sa clarificam aspecte legate de statutul functionarului public si la nivel central si la nivel local'', a precizat primul-ministru.

''Obiectivul nostru ar fi sa mergem spre competenta, transparenta si profesionalism, atat in procesul de recrutare a functionarilor publici, cat si in procesul de evolutie a carierei lor. Sa recastigam increderea in faptul ca functionarul public lucreaza in interesul cetateanului in primul rand si ca nu trebuie sã depinda pe ascuns de politic", le-a spus Dacian Ciolos primarilor participanti la Adunarea Generala a Asociatiei Oratelor din Romania (AOR), informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.