Premierul Dacian Ciolos a specificat sambata, pe pagina sa de Facebook ca se dovedeste necesara o dinamica a capitalului romanesc, precizand ca va fi creata Agentia pentru Investitii si Comert.
In contextul unor comentarii referitoare la pachetul de masuri anti-saracie, prezentat pe pagina sa de Facebook, premierul a scris ca se are in vedere stimularea investitiilor romanesti in strainatate, prin crearea unei agentii pentru investitii si comert in cadrul Ministerului Economiei, scrie mediafax.

"Polonezii au inceput mai devreme decat noi si in mod mai organizat, cu o anumita continuitate indiferent de guvernare, in ultimii cca 10 ani. Tocmai in ideea stimularii si a investitiilor romanesti in afara, si a promovarii comertului exterior, cream o Agentie pentru Investitii si Comert in cadrul Ministerului Economiei. Regandim totodata diplomatia economica si comerciala in acest context. Dar mai e nevoie si de o dinamica pe un nivel superior a capitalului romanesc, cel construit pe onestitate, predictibilitate si viziune de dezvoltare pe termen mediu si lung (si nu pe "tunuri", cumetrii politice sau speculatii)" a scris premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.