Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca nu crede ca demersul PNL de a-l revoca pe Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului are sanse de reusita, insa a precizat ca daca acest lucru s-ar intampla, atunci PSD nu va avea candidat pentru functia de presedinte al acestui for.

Dragnea sustine ca PSD nu va propune candidat, daca Tariceanu va fi demis de la sefia Senatului

BUCURESTI (MEDIAFAX) -Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca nu crede ca demersul PNL de a-l revoca pe Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului are sanse de reusita, insa a precizat ca daca acest lucru s-ar intampla, atunci PSD nu va avea candidat pentru functia de presedinte al acestui for.

”Senatorii PSD nu sustin acest demers care nu are niciun fel de argumentatie sanatoasa, nici politica, nici administrativa. Este un demers politicianist al PNL, partid aflat intr-o situatie destul de nefericita din punct de vedere electoral. De asemenea, am avut o discutie cu colegii de la UNPR care ne-au spus ca pana la inceputul saptamanii viitoare vor lua o decizie politica din acest punct de vedere. Si daca se va ajunge, ceea ce nu cred, la demiterea sau inlocuirea domnului Calin Popescu Tariceanu, PSD nu va propune candidat. Eu cred ca nu se va ajunge acolo”, a declarat Liviu Dragnea.

PNL a initiat un demers pentru revocarea lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului, fiind demarata procedura strangerii semnaturilor. Liberalii asteapta pozitia politica a UNPR, pentru a vedea daca si acestia sustin demersul, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.