Decizia a fost luata de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie si poate fi contestata.

Procurorul sef adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Liviu Tudose, a fost arestat, vineri, pentru o perioada 30 de zile, alaturi de Constantin Ispas, fostul sef al DGA Prahova, Viorel Dosaru, fostul sef al Politiei Prahova, si de procurorul Aurelian Mihaila, informeaza MEDIAFAX.

Procurorul sef adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Liviu Tudose, este fost procuror sef al aceleiasi institutii, si este acuzat de luare de mita si folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Constantin Ispas, fostul sef DGA Prahova, aflat sub control judiciar intr-un alt dosar, este acuzat de trafic de influenta si de folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

La randul sau, Viorel Dosaru, fostul sef al Politiei Prahova, este acuzat de luare de mita, folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, trafic de influenta, favorizarea faptuitorului, iar procurorul Aurelian Mihaila este acuzat de doua infractiuni de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si cercetare abuziva.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au cerut Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului independent Sebastian Ghita, acesta fiind acuzat de dare de mita, santaj, cumparare de influenta si alte infractiuni.

Citeste si:
Urmărit în România, Sebastian Ghiță se relaxează pe plajă, în Grecia
Urmărit în România, Sebastian...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.