Imediat dupa iesirea de la audieri, Sebastian Ghita a aflat ca DNA doreste arestarea sa.

Este vorba despre un dosar care in 2014 a fost inchis pe vremea procurorului Lucian Papici, dar care a fost redeschis in februarie 2016 de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Conform procurorilor vorbim de fapte de coruptie care vizeaza 13 persoane importante din Prahova, politicieni dar si persoane care au functii de conducere in politie sau in institutiile locale din Prahova.

Procurorii sustin ca cei implicati ar fi incercat sa opreasca activitatile in cazul unor dosare care vizau fapte de coruptie pentru cei care erau vizati, in aceasta situatie prejudiciul ar fi ajuns undeva la 34 de mil de euro, relateaza DIGI24.

In cazul lui Sebastian Ghita procurorii spun ca acesta este suspect de fapte grave, de folosirea de informatii confidentiale, de cumparare de informatii, santaj si conducere fara permis. Procurorii DNA vor solicita ridicarea imunitatii in vederea arestarii lui Sebastian Ghita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.