Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca a discutat cu seful SRI, Eduard Hellvig, si cu ministrul Internelor, Petre Toba, si potrivit informatiilor existente pana in prezent, seful Executivului considera ca in Romania lucrurile sunt sub control si nu exista riscuri de comitere a unor atentate.
"Am avut o discutie dimineata cu seful SRI si cu domnul ministru Toba, in Romania lucrurile sunt sub control si nu exista - din informatiile pe care le avem pana acum - riscuri pentru Romania", a spus premierul Dacian Ciolos, marti, in deschiderea unei manifestari la care participa, relateaza MEDIAFAX.

Autoritatile romane mentin nivelul de alerta terorista cod albastru - precaut - ceea ce inseamna ca informatiile disponibile si evenimentele recente indica un risc scazut de producere a unui atac terorist, potrivit site-ului Serviciului Roman de Informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.