Miron Mitrea ramane in inchisoare dupa ce Tribunalul Constanta a respins contestatiile depuse de acesta la solutiile date de Judecatoria Medgidia, care, in doua randuri, respinsese solicitarile fostului ministru, decizia de joi a instantei fiind definitiva.

Miron Mitrea a solicitat Judecatoriei Medgidia, in 10 februarie si 29 februarie, eliberarea conditionata, cererile sale fiind insa respinse de instanta. El a contestat hotararile la Tribunalul Constanta, iar magistratii au decis, joi, sa le respinga, hotarand ca fostul ministru al Transporturilor sa ramana in inchisoare. Decizia instantei este definitiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, in februarie 2015, la doi ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de luare de mita. El a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba incepand cu data de 13 februarie.

Condamnarea definitiva la doi ani de inchisoare a lui Miron Mitrea fost decisa dupa doi ani si trei luni in care dosarul fostului senator s-a aflat pe masa judecatorilor si dupa ce rechizitoriul procurorilor a trebuit refacut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.