Copresedintele PNL Alina Gorghiu a criticat, miercuri, lipsa de reactie a premierului Dacian Ciolos cu privire la criza bebelusilor, afirmand ca si-ar dori sa vada un premier "mai curajos" si mai atent la "balbele" ministerelor.

"Oricarui om bine pregatit ii transmitem ca usile partidului sunt deschise. As vrea sa vad, insa, un prim-ministru mai curajos. Mi-as dori sa vad un prim-ministru care nu are nici un fel de temere atunci cand face evaluarea resurselor din administratie de exemplu.(...) Pentru ca are potential. (...) Mi-as dori sa vad un prim-ministru care ia atitudine si atunci cand ministrii sai gresesc pentru ca balbele dintre Ministerul Agriculturii, Ministerul Sanatatii, toata aceasta criza fara sfarsit si fara solutii, fara nicun de rezolvarea a problemei pe mine ma deranjeaza profund. Si ma deranjeaza si lipsa de reactie a primului-ministru (in legatura cu criza bebelusilor-n.r.)", a declarat copresedintele PNL, la Digi 24, intrebata daca PNL incearca in continuare sa il "racoleze" pe premierul Dacian Ciolos.

Alina Gorghiu a afirmat ca, desi demiterea unor oficiali nu rezolva o problema, ar fi vrut sa vada ca premierul "este mult mai atent la aceasta problema daca vede ca exista un sir de balbe intre cele doua ministere".

Copresedintele PNL a mai sustinut ca, in opinia sa, criza bebelusilor nu este sub control in acest moment, scrie MEDIAFAX.

"Mie nu imi da senzatia ca (situatia legata de criza bebelusilor-n.r.) este sub control in acest moment. Motiv pentru care sunt nelinistita. Pana mai ieri, alaltaieri, cazul parea ca se indreapta spre un deznodamant. Astazi, in schimb, toate informatiile repun pe tapet o criza care se pare ca nu este nici pe aproape de final", a apreciat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.