Ponta, in vizita la ALDE. Tariceanu: Am discutat de fotbal, am ramas intr-o relatie foarte buna
Fostul premier Victor Ponta le-a facut fostilor parteneri de la ALDE o vizita in timp ce acestia se aflau intr-o sedinta de partid, chiar in sediul unde a functionat USL, Calin Popescu Tariceanu spunand ca subiectele abordate nu au atins teme politice, Ponta nemaifiind "activ" pe scena politica.

"Nu a fost o sedinta de lucru. A venit intr-o vizita. Nu avem de ce sa ne ascundem – am ramas intr-o relatie foarte buna, cum e si normal. Am fost parteneri in USL. Consideram ca a fost un proiect foarte bun – performanta guvernului condus de Victor Ponta a fost foarte buna si am ramas intr-o relatie foarte buna. Din cand in cand mai stam de vorba. Nu avem de ce sa ne ferim. Putea foarte bine sa iasa printr-o alta usa si sa nu treaca pe aici, dar nu mi se pare ca e de demnitatea noastra sa ne ascundem", a declarat copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Copresedintele ALDE a mai spus ca el, alaturi de alti lideri ai partidului sai, discuta cu Victor Ponta, ca si in trecut, orice subiect. "Nu am discutat de nicio sustinere. Ce sustinere? Ca Ponta, dupa cum vedeti, nu mai este activ. Nu am discutat subiecte politice. Am discutat de fotbal, ca a jucat ieri Real Madrid", a mai spus Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.