Fostul primar din Snagov, Apostol Musat, a fost condamnat, definitiv, la  inchisoare pentru conflict de interese de magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

"Reduce pedeapsa aplicata inculpatului Apostol Musat de la 3 ani inchisoare la 2 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese in forma continuata", au anuntat judecatorii Curtii de Apel Bucuresti.

Initial, Judecatoria Buftea il condamnase pe fostul edil la o pedeapsa de 3 ani de inchisoare, scrie MEDIAFAX.

Fostul primar, Apostol Musat este vizat de mai multe anchete, cea mai recenta fiind cea legata de retrocedarea nelegala a unei suprafete de 47 hectare de padure situata in localitatea Snagov, cauza in care acesta este cercetat sub control judiciar pentru abuz in serviciu. In acelasi dosar este vizat omul de afaceri Remus Truica dar si Paul Philippe al Romaniei.

"Atat procesul verbal, cat si anexa 37 au fost semnate de primarul Musat Apostol si de secretarul Dima Niculae si inaintat spre validare comisiei judetene constituite la nivelul Institutiei Prefectului Ilfov. La dosarul de restituire nu au fost depuse inscrisuri din care sa rezulte ca inculpatul Al Romaniei Paul Philippe este persoana indreptatita, ca antecesorul sau a detinut un titlu pe acel teren, suprafata de teren si faptul ca detinea padurea la momentul exproprierii", arata procurorii anticoruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.